Sting 610 S er vår største skjærgårdsjeep og designet for å gi deg og familien god plass til transport, rekreasjon og sommerhygge. Båten har fokus på rekkevidde og sikkerhet, og er lettkjørt. Båtens baug er laget med tanke på at barn og voksne enkelt skal kunne komme seg om bord, både med og uten bagasje.

 

Konsoll og baug.

Konsollen gir deg og de du har med god beskyttelse mot vind, samtidig som et høyt fribord og bred passasje på sidene av konsollen gir deg trygg bevegelse om bord. I baugen har du en fantastisk solseng*, og i aker kanskje det beste med 610 S: To fantastiske badeplattformer med en solid badestige. Alt dette gjør Sting 610 S til en perfekt dagsturbåt for deg og familien i sommer. Under det brede baugtrinnet finner du et stuerom for tauverk, noe som er praktisk for oppbevaring mens du er på sjøen. Sting 610S har store og gode pulpits i baugen, noe som gjør det enklere å ta seg om bord, både fra brygge og fjellknauser. Solide trinn gir tar deg ned på dørken. Her finner du i forkant av cockpit-konsollen et komfortabelt sete med ryggstøtte hvor det er plass til to personer. Velger du å bestille båten med solseng, vil du kunne legge i mellomleggs-platen og solsengputen. Da har du en stor, flott solseng på fordekket. Sting 610 S er en såkalt "walk-around"-båt, det vil si at du har god plass til passasje på både styrbord og babord side. Konsollen har høy og bred vindskjerm som dekker både fører og passasjer, og du vil få følelsen av god oversikt. Førerstol og passasjerstol kan du vri 360 grader, og dermed ta del i sosiale aktiviteter på akterdekket like mye som å ha båten klar for kjøretur. Seteforlengerne kan vippes opp, noe som gjør at du får en høyere kjørestilling ved ønske om enda litt bedre oversikt. Det myke S-decket (kan bestilles som ekstrautstyr) gir cockpiten en lun følelse, og er godt å gå barføtt på om sommeren. Konsolltrekket som leveres med båten skjermer konsollen for vær og vind når båten ikke er i bruk.

 

Akterdekket.

Akterbenken på Sting 610 S gir deg god sidestøtte og har avtagbare slik at du enklere kan komme deg til badeplattformene akter. Du finner også solide pulpits/rekker som du kan holde deg i når du passerer på sidene. På begge sider finner du trinn i dørken som også gjør det enklere å passere mot badeplattformene, i disse trinnene finner du også stuerom for fenderne på båten. Akterbenken har god plass og et stuerom under til bagasje. Badeplattformene er ofte barnas favorittplass på Sting 610 S. Her har du stor nok plass til å tørke seg etter et varmt bad i sjøen, og du har et stort og sikkert område for påstigning og avstigning. Under badeplattformen har du på babord side et stuerom til dregg/anker med gjennomføring, og på styrbord side et stuerom med god plass til tauverk. Sting 610 S er også utstyrt med badestige på styrbord side som enkelt kan felles ut både fra båten og fra vannet.

Lengde
623 CM
Bredde
247 CM
Vekt uten motor
879
Høyde på båt
191 CM
Tankkapasitet
100 L
Maks. motor
150 HK
Stammelengde
L
Maks antall personer
6
CE-kategori
C
Pris fra
kr 381 700
12V strømuttak
Badestige
Bunnstoff
Fortøyningspakke
Hydraulisk styring
Konsoll med vindskjerm og metallramme
Lanterner
Putesett
Selvlensing
Setetrekk
Vannskimast

Bygg din båt

Velg grunnpakke

 

Båt, inkl. Mercury EFI 115 hk

Inkludert i prisen
 

Båt, inkl. Mercury ProXS EFI 115 hk

+ 13 200 kr
 

Båt, inkl. Mercury EFI 150 hk

+ 20 700 kr
 

Båt, inkl. Mercury ProXS 150hk

+ 28 600 kr

Velg utstyrspakke

 

Bare standardutstyr

Velg ekstrautstyr under
 

 

Komfortpakke

19 100 kr
Du sparer 3 200 kr

Flaggstang m/ flagg
Garmin Echomap UHD 92SV
Garmin innvendig svinger
Solseng/Solpute
 

610S Komfortpakke +

50 500 kr
Du sparer 8 800 kr

Flaggstang m/ flagg
Fusion RA60 uten DAB
Garmin innvendig svinger
Garmin Echomap UHD 92SV
Høytalere 2 stk.
Solseng/Solpute
S-deck (mørkegrå)

Velg ekstraustyr

3 400 kr
2 500 kr
1 100 kr
7 900 kr
12 800 kr
3 900 kr
11 400 kr
8 100 kr
3 100 kr
20 900 kr
13 900 kr
26 000 kr
4 500 kr
22 300 kr
Totalt {{format(total)}} kr
{{selected.basePackage.name}} {{format(selected.basePackage.price) }} kr
{{package.name}} {{format(package.price) }} kr
{{item.name}} {{equipmentTotal}} kr
Totalt {{format(total)}} kr
*Frakt og leveringskostnad tilkommer. Websiden er laget for å gi deg høyest mulig grad av nøyaktighet, men det kan allikevel forekomme feil og mangler i prisingen og utstyret. Frydenbø Boats AS forbeholder seg retten til enhver tid, uten varsel, å endre prisene og utstyret på båtene. Den enkelte forhandleren kan gi tilbud som avviker fra prisene på denne nettsiden.

Galleri

Video