Lengde
584 CM
19,2 FT
Bredde
223 CM
7,3 FT
Vekt uten motor (kg)
896
1976 Lbs
Høyde på båt
191 CM
6,3 FT
Tankkapasitet
100 L
27 GAL
Opptil
115 HK
115 HK
Stammelengde
XL
XL
Antall personer
6
6
CE-kategori
C
C
Pris fra (inkludert minste motoralternativ)
kr 447 900
Badestige

Bunnstoff

Elektrisk lensepumpe

Fortøyningspakke

Integrert drivstofftank

Konsolltrekk

Lanterner

Manuell lensepumpe

Putesett

Selvlensing

Setetrekk

USB / 12V strømuttak

Sting 580S - praktisk, rask og familievennlig

Møt nye 580 S, flaggskipet i skjærgårdsjeep-serien fra Sting. I 580 S viderefører vi mange av de veletablerte og smarte løsningene fra 485S og 530S, og gir i tillegg forbedret plass og føreropplevelse. Et bredt, stabilt skrog med gode kjøreegenskaper gir alle ombord en komfortabel opplevelse på sjøen. Motoriseringen fra Mercurys stillegående 100 og 115 hesters motorer gjør at Sting 580S har en myk og behagelig gange, både i sakte fart, og i cruise-fart.

Høydepunkter i Sting 580S

Smarte løsninger gir deg et mer uproblematisk liv på sjøen

Praktisk førerbenk

Førerbenken har fordelen av å en praktisk vendbar/flippbar rygg. Dette gjør at du snur sitteretningen på 1-2-3 og har god ryggstøtte hele tiden. Du sitter også godt og får god oversikt over barnas eller barnebarnas bading på badeplattformene.  I førerbenken har du også ekstra stuerom til oppbevaring av bagasje. Benken har også et praktisk trekk som du raskt trer på når du går fra båten.

Solseng i baugen; et sted for å nyte sommerdagene

Nye Sting 580 S har et stort og behagelig fordekk, med gode sitteplasser både under kjøring og når båten ligger stille. Den medfølgende ileggsputen utvider plassen i baugen, samtidig som de smarte trappetrinnene i siden av skroget gjør at du enkelt kan gå ut og inn av båten selv med solsengen montert. Trappetrinnene skjuler også båtens fremre fendergarasjer, og du finner koppholdere tilgjengelig ved siden av solputen.

Galleri

Jeg ønsker tilbud på Sting 580 S

[No renderer for phonenumber]

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer informasjon i vår personvernerklæring.