Lengde
723 CM
23,7 FT
Bredde
256 CM
8,4 FT
Vekt uten motor (kg)
1580
3484 Lbs
Høyde på båt
288 CM
9,4 FT
Tankkapasitet
150 L
40 GAL
Maks. motor
150 HK
150 HK
Stammelengde
XL
XL
Maks antall personer
7
7
CE-kategori
C
C
Pris fra
kr 639 800
Badestige

Bakrute

Baugøye

Brannslukningsapparat

Brytere på dashbord

Bunnstoff

Cockpitdør i tekstil

Drenering fra cockpit

Drivstofftank

Fenderlist

Fortøyningspakke

Inkluderer: dregg, dreggtau, fendere (inkl fendertau), 4 stk fortøyningstau

Fortøyningspunkter akter

Integrert drivstofftank

Kjøljern

Koppholder (2 stk.)

Korte rails på tak

Lanterner

Lys i cabin

Putesett i cabin

Ratt

Rekker

Selvlensing

Sideruter

Stuverom akter og forut

Trekkerør fra akter til baug (for montering av garn/teinehaler)

USB / 12V strømuttak

Vindusvisker

Neste generasjons styrhusbåt

Allsidig, romslig, komfortabel. Dette er nøkkelord når man beskriver Sting 725 Cabin XL. Ved å ta de beste funksjonene fra sin fetter, Sting 725 Cabin, gir Cabin XL mer plass innendørs og samme komfortnivå. Slå på varmesystemet, spill musikk fra Fusion Stereoen, føl deg trygg med Garmin Radar System og kjenn kraften fra Mercury Fourstroke-teknologien på hekken. Et unikt oppsett av faktorer som gir deg en romslig og praktisk båt for hverdagslige formål så vel som en behagelig fritur på sjøen.

Alternativer for cockpit

Cockpiten til 725 Pro Cabin XL kan komfortabelt huse opptil fem (5) voksne, der aktersetene passer for tre og førerbenken har plass til to personer. Høyden på styrhuset gir mer enn nok plass til å stå oppreist, og ordentlig belysning innvendig gjør det enklere å bruke båten i mørket.

Varmesystemet varmer raskt opp styrhuset til komfortable temperaturer. Garmin Fusion Systemet har Bluetooth-tilkobling og 2 høyttalere, som gjør at du kan spille musikk eller lytte til radio.

725 Pro Cabin XL kan utstyres med enten Garmin Echomap 72SV, Garmin Echomap 92SV eller Garmin 1223 XSV (kompatibel med Garmin GMR Radar-systemet).

Ønsker du oppvarmingsmuligheter i cockpit på din Sting 725 Pro Cabin XL kan du utstyre båten med Eberspächer varmesystem. Gjennom to luftdyser på frontruten gir dette god sikt selv under krevende forhold.

Muligheter på dekk.

Dekksområdet på 725 Pro Cabin XL er preget av store arbeidsflater, med godt plass til lagring av utstyr og for å bevege seg rundt. Båten kan utstyres med braketter for teinehalere både i baugen og akterut. Det er også mulig å utstyre båten med lastefester i baugen og på akterdekket, disse gjør det mulig å sikre lasten bedre. Disse festene gjør det enklere å feste teiner og annet fiskeutstyr effektivt. Dekket kan også bestilles med arbeidslys, både i form av et Golight søkelys og arbeidslys som er montert under taket på cockpiten. Dermed har du effektivt arbeidslys også etter mørkets frembrudd.

Jeg vil gjerne ha et tilbud på Sting Pro Cabin XL.